BODRUM
Giriş Tarihi : 09-08-2023 10:05   Güncelleme : 09-08-2023 10:08

Su Hattı Patladı... 1 Kişi Yaralandı

Su Hattı Patladı... 1 Kişi Yaralandı

Su Hattı Patladı... 1 Kişi Yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale hattının patlaması sonucu yoldan geçen motosikletli ve köpeği metrelerce havaya fırlayarak yaralandı.

 


Bodrum Yahşi Mahallesi Ortakent’te ana isale hattının patlaması sonucu sokak göle döndü.
Yahşi Mahallesi'nde içme suyu ana isale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Bu sebeple Ortakent-Bitez istikametinde yolda büyük çapta göçük oluştu.

 


Hat patladığı sırada yoldan geçen bir motosiklet, suyun tazyikiyle devrildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü 112 Acil Servis ekibince Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 


Patlama yoldan geçen 48 VS 181 plakalı motosikleti ile seyreden Serkan Özbey ve köpeğini havaya fırlattı. Sürücüsü ve köpeği güçlükle bölgeden uzaklaştı.

 


Motosiklet ise hasar aldı. Serkan Özbey ve köpeği hastaneye kaldırıldı. Patlaktan akan tonlarca su asfaltı yardı, yolda kocaman çukur oluştu. Yolda trafik akışı tek şeritten sağlanırken hatta giden su kesildi. Bölgede MUSKİ ve Bodrum Belediyesi ekiplerince çalışma başlatıldı.
Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, patlamada yaralanan Serkan Özbey'i tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

AdminAdmin