MENTEŞE
Giriş Tarihi : 26-08-2023 13:12

Tarihi Narlı Kahvesi’ne Yoğun İlgi

Tarihi Narlı Kahvesi’ne Yoğun İlgi

Tarihi Narlı Kahvesi’ne Yoğun İlgi

Menteşe Belediyesi tarafından restore edilen ve Muğla’nın kültür turizmi destinasyonlarından birisi olarak hizmet veren Karabağlar Yaylasındaki Narlı Kahvesi, yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor. Menteşe Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl restore edilerek halkın hizmetine sunulan tarihi Narlı Kahvesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bahçesindeki asırlık çınar ağacı, yeşil dokusu ve piknik alanıyla Menteşe Belediyesi tarafından işletilen Narlı Kahvesi, özellikle yaz döneminde ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi.

Kentsel ve 3. derece doğal sit alanındaki Karabağlar Yaylasında bulunan Narlı Kahvesi’nin Menteşe’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Narlı Kahvesi’nin restore projesi ile de Tarihi Kentler Birliği’nden başarı ödülü kazandıklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Menteşe Belediyesi olarak gerek tarihi gerekse kültür turizmi açısından önemli ve değerli yapılarımızı restore ederek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Narlı Kahvesi doğal ortamı, yayla havası ve yeşil alanı ile vatandaşlarımızdan ve farklı illerden gelen misafirlerden de yoğun ilgi görüyor. Narlı Kahve mesire ve piknik alanı olarak halkımıza hizmet veriyor. Karabağlar Yaylasının güzelliğini herkes görmeli. Zira herkes belli bir ücret karşılığında bir yerlere gidemiyor. Narlı Kahve bu açıdan önemli. Narlı Kahvede ‘Piknik sizden çay kahve bizden’ sloganıyla hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Menteşe Belediyesi tarafından işletilen Narlı Kahvesi; pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü, saat 09.00 – 18.00 arasında halka hizmet veriyor.

AdminAdmin