MİLAS
Giriş Tarihi : 18-02-2023 15:18

Tarım Fuarı Ertelendi

Mart ayında yapılaması planlanan Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketi nedeniyle 30 Mart tarihine ertelendi.

Tarım Fuarı Ertelendi

Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu tarafından açıklama yapılarak Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ileri bir tarihte yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:

“2009 yılından beri Muğla ili, Milas ilçesinde düzenlenmekte olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı her yıl Mart ayının ilk haftasında organize edilmektedir.

Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarımızı bu sene 02-05 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlemeyi planlanmıştık. Ancak; Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketinin acısı hepimizin yüreğini yakmış, bu vesile ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, depremzedelerimize ve milletimize geçmiş diyorum.

Şimdi acımız taze, gözümüzün yaşlı ve gönlümüzün yaslı olduğu bir dönemde fuarı düzenlemenin uygun olmayacağı hepimizin kanaatidir.

Muğla ve Milas Kurum, Kuruluşları, sektör bileşenleri, paydaşları ve fuara katılacak firmalarımız ile istişare ederek, Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarımızı 30 Mart - 02 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlemeye karar verdik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine tarih değişikliği başvurusunu yaptık.

Tarım sektörü bileşenlerini, paydaşlarını, firmalarımızı ve vefakar çiftçilerimizi 30 Mart 2023 tarihinde düzenleyeceğimiz fuarımıza bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Expoline Fuarcılık.

Yönetim Kurulu

AdminAdmin