MİLAS
Giriş Tarihi : 12-05-2023 01:29

TOGG’ a Milas’ta Yoğun İlgi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Milas’ta vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Vatandaşlar, otomobilin önünde ve içerisinde fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

TOGG’ a Milas’ta Yoğun İlgi

Tanıtım amacıyla Muğla'ya getirilen TOGG ilk olarak Bodrum'a uğradı. Bodrum ilçesinin ardından Milas’a gelen otomobile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, otomobilin önünde ve içerisinde fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Otomobilin ön koltuğuna oturan AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik: " Başta Türkiye olmak üzere Milas muhteşem günlerinden birisini yaşıyor. Yerli ve milli hayalimizle çıktığımız yola Rabb'im şükürler olsun yerli uçağımızdan, yerli helikopterimizden yerli aracımız TOGG' a kadar milli ve yerli düşüncemiz sonuna kadar devam ediyor. Bu serüvende, bu yolculukta dünyanın devlerini hiçe sayarak bu ülkeye yarım kalan devrim milli hayalinden sonra topu kazandıran başta Cumhurbaşkanım sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilgili bakanlarımıza Cumhur İttifakı'na sizlerin huzurunda çok teşekkür etmek istiyorum. İyi ki bu millete böyle kendisini gerçekten gururlu hissedeceği Kazanımlar veriyorlar. Ne söylenebilir ki? Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz, çok gururluyuz. Allah devletimize, milletimize başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a zeval vermesin inşallah. Bu kazanımlarımız artarak devam edecek" dedi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Ali Mete Karagöz: ‘’ Yani bu gurur hepimizin. Bunu zaten vatandaşlarımızın ilgisinden görmekteyiz. Gerçekten bir Türk genci olarak benim de göğsümü kabarmış durumda. Çok mutluyum. Bu siyaset üstü bir hizmet Yani şu an vatanı seven herkesin gururlanacağı bir tabloyu yaşıyoruz. Hamdolsun bundan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz millet olarak. Şu anda TOGG sergileniyor ve vatandaşların ilgisini görüyorsunuz çok mutluyum’’ ifadelerini kullandı.

Otomobilin, ekrandan göründüğünden daha iyi olduğunu dile getiren vatandaşlar ‘’Maket diye söyleyenlere de burada bir mesaj gönderiyoruz. Maket değil, gayet de güzel hareket ediyor. İçi de çok rahat. Tabii ki gururlanıyoruz, onurlanıyoruz. Türk aklının eseri, altmış iki yıl önce hüsrana uğratılan bir projenin artık gerçek olduğunu bugün görmüş bulunmaktayız’’ ifadelerini kullandılar.

Milas’ın tanıdık simalarından Levent Akyer: ‘’Evet gerçekten bugün Milas için anlamlı bir gün. Yerli ve milli otomobilimiz bin dokuz yüz altmış yılında denendi fakat başarılamadı Başarılamamasının en büyük sebebi güçlü ve lider bir iktidarın olamamasıydı. Rabb'imize şükürler olsun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde güçlü bir iktidarın olmasının sonucunda Bin dokuz yüz altmış yılında denenen milli ve yerli otomobil bugün iki bin yirmi üçte bunu başardık. Türk milleti Türkiye daha iyilerine layık. Allah'ın izniyle bu güçlü bir iktidarın devamı inşallah Türkiye'nin daha iyi hizmetlerine yol açacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Rabb'im güç kuvvet versin Durmak yok, yola devam’’ dedi.

Togg, Milas’ın ardından, Yatağan ve Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'ye götürülecek.

​​​​​​​

AdminAdmin