MUĞLA
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:09

Tokat; “Muğla İçin Aşkla Çalışmaya Hazırım”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanlığı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

Tokat; “Muğla İçin Aşkla Çalışmaya Hazırım”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerine sayılı günler kala Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday adaylarının belli olmaya başladığı Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi’nde de birçok isim aday adaylığını açıkladı.

CHP Aday aday takviminin sona erdiği son günde, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda açıklama yaptı. Muğla genelinden partililerin, Milas ilçe örgütü, STK temsilcilerinin, muhtarların katıldığı açıklama programına kalabalığa hitap eden Tokat, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında açıklama yapan Muhammet Tokat, şunları söyledi:

“1988 yılında siyasete başladım, partimin her kademesinde görev yaptım. 2009’da Milas Belediye Başkanı oldum. 3 dönemdir gururla Milas Belediye başkanıyım. Kendim için değil kentim için çalışmak için aday oldum. Görevim boyunca insana saygı düşüncesi ile görev yaptım. Herkesle iyi ilişkiler kurdum. Ortak akılla kurumlar arası işbirliğini sağladık. Milas’ın tüm altyapı sorunları çözüldü. Milas şu anda şantiye gibi. Milas çok yakında tüm altyapısını tamamlayarak bu ilin gururu olacak. Milas’taki tüm kurumların aynı anda çalışması Milas Belediyesi’nin koordinasyonu ile sağlandı. Milas’ın kırsal kesiminde çok hizmet verdik ve tüm eksiklikleri çözdük. Son üç seçimde Milas’ta halkın terazisine çıktım ve her seçimden oyumu arttırarak çıktım. Muğla’nın tek organize sanayi Milas’ta yapılıyor ve 70 fabrika yapımı devam ediyor.”

 “Milas Belediyesi bana çok büyük bir tecrübe oldu. Mevzuatı her konuyu öğrendim ve deneyim kazandım. Bu deneyim ile sizlerin karşısına çıkıyorum. 35 yıllık siyasi hayatımda hep örgütümün emrinde oldum. Çağdaş bir mevzuata uyan imar plana hazırlamak zorundayız. Deprem ve afet master planı yapmalıyız. Fuar alanı yapmalıyız. Organize sanayi mutlaka gerekli. Kentsel dönüşüm ile çağdaş kente kavuşmalıyız. Turizmin her alanında çeşitliliği arttırmalıyız. Tarım ve kırsal yaşam desteklenecek. Turizm 12 aya yayılacak. Üniversite ile işbirliği genişletilecek. Meslek odaları ile ortak projeler üretilecek. Spor kulüpleri, kültür ve sanat desteklenecek. Her yere eşit hizmet götürülecek.”

“Büyükşehirin tüm çalışanlarının ekmek davası namusumuzdur. Seçimde aday olmayan kurucu Büyükşehir Başkanımız Osman Gürün’e yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum.

Bütün ilçelere eşit hizmet vereceğime söz veriyorum. Şimdiye kadar Milas için aşkla çalıştım. Bundan sonra da Seydikemer’den Bodrum’a kadar aşkla çalışacağım. Partime, halkıma ve Büyükşehir Belediyesine yararlı olacağımı düşünüyorum. Tecrübem ve tüm bilgi birikimimle bu göreve hazırım. Bana destek veren bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin