MİLAS
Giriş Tarihi : 26-02-2023 16:18

TSD Milas Şubesi’nden Engelli Bireylere Ve Ailelerine Çağrı

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şube yönetimi, 11 ili etkileyen ve tüm illerde büyük hasara neden olan depremin ardından Türkiye’nin dört bir tarafına nakledilen depremzedelerin arasındaki engellilere ulaşabilme ve ihtiyaçlarına cevap verme adına yerel basın kuruluşları aracılığıyla kendilerine ulaşmaları için çağrıda bulundu.

TSD Milas Şubesi’nden Engelli Bireylere Ve Ailelerine Çağrı

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şube Başkanı Hüsnü Tevşi, gelen depremzedelerin arasında mutlaka engelli bireylerin de bulunduğunu belirterek; “Deprem bölgesinden ilçemize gelen vatandaşlarımız arasında mutlaka engelli bireyler de vardır ve bir an önce bunlara ulaşmak, varsa bir ihtiyaçları temin edebilmek için bize ulaşmalarını sağlamamız gerekiyor. Bugüne kadar başta engelli bireylerimiz olmak üzere bölgeye gelen depremzedelere; erzak, kıyafet, eşya temini, konaklama temini ve medikal ürün konusunda gereken çalışmayı yaptık, bundan sonra da ihtiyaç duyulması halinde imkanlarımız ölçüsünde yapmaya devam edeceğiz. Çünkü özellikle engelli bireylerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak, bizim birincil görevimizdir ve bu konuda dernek olarak hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremde engelli vatandaşlarımız olmak üzere hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifa dileklerini ileten Şube Başkanı Tevşi; “Devletimiz ve milletimiz elele vererek tüm yaraları saracaktır. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren başlatılan seferberlikle birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneği verilmiştir. İnşallah rabbim bir daha ülkemize ve milletimize böyle bir acıyı yaşatmaz. Eğer gün dayanışma günü ise engelli kardeşlerimiz de bu milletin birer ferdi olarak her konuda desteği hak ediyor” dedi.

AdminAdmin