MİLAS
Giriş Tarihi : 18-06-2023 17:22

Türkü Dostlarından Babalar Günü’ne Özel Kutlama

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, 18 Haziran 2023 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle Muğla Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine sürpriz bir Babalar Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Türkü Dostlarından Babalar Günü’ne Özel Kutlama

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından huzurevi  sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatılırken, huzurevinin misafiri büyükler ile birlikte çalınıp-söylenen türkülerle renkli bir etkinlik gerçekleştirildi. Dernek yönetimi tarafından ‘Yaşlılara Saygı’ adlı proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe huzurevi misafirleri yanı sıra kurum çalışanları da katıldı.

Dernek Başkanı Kenan Demir, derneğin sosyal projelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirterek; “Geride bıraktığımız Şubat ayında meydana gelen depremle hepimizin yürekleri bir kez daha yangın yerine döndü. Ne yazık ki 50 binden fazla insanımızı kaybettik, binlerce yurttaşımız da yaralı olarak enkazdan kurtuldu. Devlet ve millet olarak tek yürek olduk ve acılarımızı birlikte sardık, sarmaya da devam ediyoruz. Bir daha bu türden acıların yaşanmaması dileğiyle toplumsal birlikteliğimizi güçlendiren sosyal etkinliklere farklı projelerle devam edeceğiz.

Bizler bir arada oldukça, acılarımız kadar sevinçlerimizi de paylaşarak millet olma şuurumuzu daha da güçlendirecek, toplumsal birlikteliğimizi geliştirecek, böylelikle derneğimizin de kuruluş amaçlarını toplumla paylaşmış olacağız.

Muğla Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz etkinliğe ulaşım konusunda bizlere katkı sunan Milas Kaymakamımız Sayın M. Ünver Böke başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bir sonraki etkinliğimiz Milas Önal Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi’nde çocuklarımıza yönelik olacaktır” dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin