MİLAS
Giriş Tarihi : 20-12-2023 15:08

Türkü Dostlarından İçleri Isıtacak Proje

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği içleri ısıtacak bir proje başlatıyor.

Türkü Dostlarından İçleri Isıtacak Proje

İhtiyaç sahibi çocukları ısıtmak için Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği güzel bir projeye imza atıyor. Ev hanımlarının ördüğü bere ve atkıları, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırmak için tüm kadınları birlikte olmaya çağıran Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği, kadınların öreceği kazak, atkı ve berelerin derneğe ulaştırmaları istendi.

İçleri ısıtacak etkinlik ile ilgili Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği’nden yapılan açıklamada; “Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği olarak pek çok projeye imza attık, atmaya devam ediyoruz. Gençlerimize yönelik ücretsiz bağlama kursu başlamış olup, kayıtlarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra şimdi ise gönülleri ısıtacak, çocuklarımıza umut olacak, onları sıcak tutacak bir projeyle daha Milas halkının karşısına çıkıyoruz. Burada tüm annelerimizden, tüm Milaslı hanımlardan destek bekliyoruz.

Hep söylüyoruz! Biz Dernek olarak sadece konser vermek zihniyetinde bir arada değiliz. Yaşadığımız topluma nasıl faydalı oluruz düşüncesi ile işte yine bir projeye imza atıyoruz.

Sevgimiz ile kırsaldaki yüksek rakımlı köylerimizde olan ihtiyaç sahibi çocuklarımızı ısıtacağız.

Tüm Milaslı hanımların desteğini bekliyoruz. Bir ilmikte sen at diyoruz” dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin