MUĞLA
Giriş Tarihi : 03-12-2023 14:52

Vali Akbıyık Engel Tanımayan Çocuklarla Bir Araya Geldi

Vali İdris Akbıyık Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile birlikte 3 Aralık Engelliler günü etkinlikleri kapsamında Yatağan Kapalı Spor Salonunda engel tanımayan çocuklarla bir araya geldi.

Vali Akbıyık Engel Tanımayan Çocuklarla Bir Araya Geldi

Geleceğe güvenle bakan, güçlü ve sosyal bir toplum olmak için engelli vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik hissine kapılmalarına müsaade etmeden, sorunlarını çözme, beklenti ve taleplerini cevapsız bırakmama gayreti ile çalışıldığını belirten Vali İdris Akbıyık; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla  engel tanımayan vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip, çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir" dedi.

Vali İdris Akbıyık "Engel tanımayan vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, onların yaşama sevinçlerini yüksek tutarak hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

​​​​​​​

AdminAdmin