MUĞLA
Giriş Tarihi : 24-02-2023 12:02

Vali Tavlı Esnaf Odaları İle Buluştu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanlarıyla ilimizde sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle deprem bölgesine yönelik yürütülen çalışmaları görüşmek üzere bir araya geldi.

Vali Tavlı Esnaf Odaları İle Buluştu

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Datça Esnaf Odası Başkanı Cemal Demirtaş, Ortaca Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin, Köyceğiz Esnaf Odası Başkanı Orhan Durmaz, Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik, Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, Milas Esnaf Odası Başkanı Celal Devrim, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Kavaklıdere Esnaf Odası Başkanı Ümit Alper, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Yatağan Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu katıldı.

Toplantıda, depremden etkilenen illere ve ilimizde misafir edilen depremzedelere yönelik yapılan yardım çalışmalar değerlendirildi.

Muğla’dan depremin yaşandığı ilk günden itibaren çok sayıda yardım tırının karayolu, havayolu ve denizyolu ile bölgeye ulaştırıldığını belirten Vali Orhan Tavlı, yardımların gönderilmeye devam ettiğini, bölgenin öncelikli olarak konteyner, çadır, uyku tulumu, gıda malzemelerine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Muğla’da misafir edilen depremzedelerin de öncelikli ihtiyaçlarının kamu kurumları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, odalar, iş insanları, esnaflar ve vatandaşlar tarafından karşılandığını söyleyen Vali Orhan Tavlı, depremin ilk anından itibaren seferber olan Muğlalı hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşları, odalara, iş insanlarına teşekkür ederek, ayni ve nakdi yardımların bölgeden gelen isteklere göre hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

​​​​​​​

AdminAdmin