MUĞLA
Giriş Tarihi : 12-05-2023 01:20

Vali Tavlı Karabağlar Yaylası Bisiklet Rotasında İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı dört mevsim spor dört mevsim turizm mottosuyla başlatılan çalışmalar kapsamında Muğla spor turizmi haritasına işlenen Karabağlar yaylası bisiklet rotasında bisiklet sürerek incelemelerde bulundu rotayı deneyimledi.

Vali Tavlı Karabağlar Yaylası Bisiklet Rotasında İncelemelerde Bulundu

Karabağlar yaylası bisiklet rotasında Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Özden İşler, Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert ve Karya Bisiklet Takımı sporcuları eşlik etti.

Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Spor Turizmi Koordinatörlüğü tarafından Muğla Spor Turizmi Haritasına işlenen 37 kilometrelik Karabağlar Yaylası bisiklet rotası, menteşe ilçe merkezine çok yakın bir mesafede bulunuyor.

Dört mevsim spor dört mevsim turizm mottosuyla Muğla’da spor turizmi altyapısının geliştirilmesi çalışmaları kapsamında ilimiz spor turizmi haritasına işlenen Karabağlar yaylası bisiklet rotasını yediden yetmişe herkese tavsiye eden Muğla Valisi Orhan Tavlı rotanın sürüş keyfinin çok iyi olduğunu ve bir çok tarihi ve doğal güzellikleri de içinde barındırdığını söyledi.

Muğla’da spor turizmi altyapısını güçlendirme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Vali Orhan Tavlı Muğla’mız spor turizminde çok önemli bir yerde. Spor altyapımızı daha da geliştirerek Muğla’mızı Spor’un ve Spor Turizminin başkenti yapma yolunda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin