SİYASET
Giriş Tarihi : 02-05-2023 09:29

YENİDEN REFAH PARTİSİ MUĞLA'NIN UMUDU BİZİZ

Yeniden refah partisi 1.sira millet vekili adayi ismail baykal secim calismalari kapsaminda halk ve esnaf bulusmalarina devam ediyor. Ortaca ve dalaman da ziyaretler gerceklestiren İsmail baykal ,Halkimiz da yeniden refah partisi'ne buyuk bir teveccuh var sıktıgımız her elde baktığımız her gözde gördüğümüz şu dur ki Muğla'nın ve Muğlalı nın umudu yeniden refah partisi dir.

YENİDEN REFAH PARTİSİ MUĞLA'NIN UMUDU BİZİZ



Partimizin hazirlamis olduğu ekonomi paketleri,proje paketleri ve milletimizi gercek refaha kavusturacak parti vaadlerini duyan bilen tüm vatandaslarimizin tek  umudunun milli görüş oldugunu yani bizlerin oldugunu goruyoruz. Ve inaniyoruz ki bu umud ışığı icinde 14 mayis'ta vatandaslarimiz bizleri hizmet makami olan milletvekili vekilligine yolluyacaktir. Ve bu sorumlulugun bilincinde olarak bende onlara soz veriyorum yetki hemsehrilerimden hizmet benden. Biz yeniden refah partisiyiz gecmiste zor sartlarda neler yaptiysak bugun fazlasini yapacagiz. Dedi
Bir vatandasin size oy verecegiz ama artık oylar ne olacak demesi uzerine,sistemin degistini artik baraj sorunu olmadigini Dom sistemi icinde aldiklarin oylerin boşa gitmeyecegini bildiren baykal Baraj yok Yeniden refah var dedi ismail baykal her oy degerli artık o sebeble milli gorus e verilen her oy yerinde ve dogru bir karardir dedi.
Esnaf in sorunlarıni dinleyen Baykal esnafımiz merak etmesin milli görüş mecliste esnafimizin da sesi olacaktir. Girdi maliyetleri dusecek esnafimiz ve vatandaslarimiz rahat bir nefes alacak dedi.
İsmail baykal calismalar kapsaminda ilce koy ve ev ziyaretlerini mugla teskilati ile gerçekleştirecgini beyan etti

AdminAdmin