DALAMAN
Giriş Tarihi : 11-12-2022 12:49

Dalaman'da 'Dünya İnsan Hakları'' Konferansı Düzenlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde,10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda ''Dünya İnsan Hakları'' konulu konferans düzenlendi.

Dalaman'da 'Dünya İnsan Hakları'' Konferansı Düzenlendi

 

İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta'nın açılış konuşmasıyla başlayan program, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi Bölümü/ Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Şahin Güngör tarafından İnsan Hakları Tarihçesi ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Görevleri ve Sorumlulukları ile ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme konusunda sunum yapılarak devam etti.

Konferans sonunda, Kaymakam Yakuta katılımlarından dolayı Prof. Dr. Özlem Şahin Güngöre teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Program, “İnsan Hakları Günü “ dolayısıyla okullarda resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.  

Konferansa, Kaymakam Yakuta'nın yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İnsan Hakları Kurul Üyeleri, ilçe kurum amirleri, mahalle muhtarları, görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı.

AdminAdmin