MİLAS
Giriş Tarihi : 03-12-2023 14:55

Dünya Engelliler Günü MİTSO Lokalinde Kutlandı

Milas Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü MİTSO Lokalinde düzenlenen etkinlikle kutladı.

Dünya Engelliler Günü MİTSO Lokalinde Kutlandı

Milas Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği etkinlikle engelli bireyleri ve ailelerini ağırladı. Etkinliğe Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şube Başkanı Hüsnü Tevşi katıldı.

Başkan Tokat, yaptığı konuşmada engellerin sevgiyle aşılabileceğini ve birlikte daha güçlü olunduğunu vurgulayarak, "Farklılıklarımız hayatımıza, dostluklarımıza, bağlarımıza engel olamaz. Engeller sadece fiziksel değil, aynı zamanda algılarımızda ve düşüncelerimizde de olabilir. Bu nedenle, ruhumuzdaki anlayışı ve hoşgörüyü büyütmek için çaba harcamak, çevremizde gerçek bir değişim yaratmamıza yardımcı olacaktır" dedi.

Milas Belediyesi olarak engelli bireyleri topluma kazandırmak ve onların özgüvenini artırmak için çeşitli projeler hayata geçirdiklerini belirten Başkan Tokat, "Engelli bireylerin haklarına saygı göstermek, onlara eşit fırsatlar sunmak ve onlarla dayanışma içerisinde olmak, daha yaşanılabilir bir dünya için attığımız önemli adımlardır" diye ekledi.

Etkinlikte, farklı müdürlüklerde hayata geçirilen projeler ve planlanan çalışmalar da paylaşılarak, engellerin kaldırılması ve engelli bireylerin topluma kazandırılması için yapılan çabalara vurgu yapıldı.

AdminAdmin