MUĞLA
Giriş Tarihi : 09-05-2023 10:22

Kadem Mete Datça'da seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Datça ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti.

Kadem Mete Datça'da seçim çalışmalarını sürdürdü

 

Mete, Datça Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, mahalle ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Emecik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Mete, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı istemeyenlere ve muhalefete destek verenlere bakıldığında doğru seçimin yapılacağını dile getirdi.

Mete, başta terör örgütleri olmak üzere A.B.D., Ermenistan, Yunanistan, AB ülkelerinin, küresel güçlerin Erdoğan’ı istemediğini ancak buna karşı aynı merkezlerin muhalefetin adayına destek verdiklerini kaydetti.

Erdoğan’a kaybettirmek için her yolun denendiğini ancak milletin buna geçit vermeyeceğini belirten Mete, Türkiye’nin kazanımlarının, projelerinin devam etmesi için seçimlerde vatandaşların bir kez daha düşünerek oy vereceğine inandıklarını söyledi.

Mete, Ticaret Odası Temsilcisi Deniz Dakikoğlu’nu ziyaret ederek hasbihal etti taleplerini dinledi.

Datça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Demirtaş ve denizcilik sektöründe faaliyet gösteren esnafla buluşan Mete, taleplerini ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Mete, Datça Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Deniz’i ziyaret ederek şoförlerin taleplerini not aldı.

Karaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Mete, sıcak ve samimi bir ortamda hasbihal edip hal ve hatırlarını sorup çaylarını içti.

Mete’ye seçim çalışmasında, Datça AK Parti İlçe Başkanı Fatih Keleş, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Osman Pala ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin