MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 11:04

Muhtar Eşleri Buluşmasının 3.'sü Gerçekleştirildi

Milas Belediyesi, ilçede bulunan 132 mahalle muhtarının eşlerine yönelik toplantı gerçekleştirdi.

Muhtar Eşleri Buluşmasının 3.'sü Gerçekleştirildi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı toplantıda, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kahraman Karaisaoğlu ve Av. Müge Kızılırmak muhtar eşlerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

Milas Belediyesi, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarının eşlerini bir araya getirerek kaynaştırmak, Milas Belediyesi’nin kadın, aile ve çocuk hakları ve sağlığı alanında yürüttüğü hizmetleri detaylı olarak anlatmak ve muhtar eşlerini sağlık ve hukuksal olarak bilgilendirmek amacıyla 3. Muhtar Eşleri Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Milas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren MİTSO Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Siz değerli muhtar eşleriyle bir araya gelerek hasret giderdik. Aynı zamanda bu güzel ortamı paylaşırken sizin ve sizin önderliğinizde mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimize yardımcı olacak bilgileri uzmanlarımızdan dinleyeceksiniz. Milas Belediyesi olarak muhtarlarımızı ve muhtar eşlerimizi çok önemsiyoruz. Muhtar eşlerinin de muhtarlar kadar fedakâr ve sorumlu hissettiğini çok iyi biliyoruz.” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Berna Ayaz müdürlük tarafından hayata geçirilen Oyun Evi, Anneliğe Hazırlık Atölyesi, Örgü ve Amugurimi kursları; Psikolog Zehra Haney ise Çocuk Oyun Terapi Odası, ergen görüşmeleri, çift terapisi, psikolojik destek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Konuşmaların ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kahraman Karaisaoğlu ve Av. Müge Kızılırmak, sağlık ve hukuk alanında merak edilen soruları yanıtladı.

​​​​​​​

AdminAdmin