MUĞLA
Giriş Tarihi : 24-11-2022 12:44

PROJE KAPSAMINDA EĞİTİM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü, Tüketicinin Korunması Uygulamalarının İlçe Düzeyinde Yerel Yönetimlere Yaygınlaştırılması Projesi Eğitimi tamamlandı.

PROJE KAPSAMINDA EĞİTİM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı VII.180 günlük icraat çalışmaları kapsamında Ticaret Bakanlığınca hazırlanan ve kabul edilen “Tüketicinin Korunması Uygulamalarının İlçe Düzeyinde Yerel Yönetimlere Yaygınlaştırılması Projesi” dahilinde başlayan eğitim programları tarihinde Muğla Ticaret İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde; Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının toplantı salonunda Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Halil İpek başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Muğla Ticaret İl Müdür V.Gülşah Yalçınkaya tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Söz konusu eğitime Aydın, Denizli ve Muğla illeri büyükşehir belediye zabıta personeli ve ilçe belediye zabıta personeli ve Ticaret İl Müdürlüğü personellerinin katılımıyla yapıldı. Eğitime katılamayanlar için eş zamanlı olarak online (çevrimiçi) şekilde de sunulmuştur” şeklinde ifadeler kullanıldı.

 

 

AdminAdmin