MİLAS
Giriş Tarihi : 03-05-2023 12:48

Seçime Günler Kala Beçin’de Coşkulu Buluşma

Mhp heyeti geçtiğimiz akşam Beçin ziyaretinde coşku ile karşılandı.  MHP Milas İlçe Teşkilatının düzenlediği Beçin Mahallesi ziyaretinde MHP Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Adayları Ertuğrul AVCI, Mevlüt KİRİŞ, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Samet YÜCE,Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanı Savaş ERGÜL Beçinlilerle buluştu. 

Seçime Günler Kala Beçin’de Coşkulu Buluşma

 

14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için vatandaşın desteğini isteyen Milletvekili Adayları Beçinlilerin talep ve isteklerini dinleyerek göreve geldiklerinde bölgenin sorunlarıyla ilgileneceklerinin sözünü verdiler. 

MHP Milas İlçe Başkanı Cüneyt AKAR “Beçin halkının coşkulu karşılaması ve teveccühü için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geçmişte Beçin Milas’ta Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kalesi olmuştur. 3 Hilalimizi yeniden Beçin Surlarında dalgalandıracağız” dedi

MHP milletvekili adayı Ertuğrul AVCI bu seçimin önemini vurgulayarak “Bizim kazanımlarımız var. Cumhur ittifakının son 5-6 yılda yaptıkları ile birlikte biz Terör Örgütünü içerde bitirdik. Yurt dışında sınır ötesi operasyonlar yapıyoruz bunu ürettiğimiz İHA’larla SİHA’larla yapıyoruz. Bizim kazanımlarımızın yok olmaması özellikle kurumsallaşması adına 15 Mayıs sabahına zaferle uyanmamız gerekmektedir. Ben bu gücü ve iradeyi bugün Beçin’de gördüm. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

MHP milletvekili adayı Veteriner Hekim Mevlüt KİRİŞ Milliyetçi çizgisinden vaz geçmediğini söyleyerek, ülkücü kesim başta olmak üzere Milaslılardan oy istiyor. Ancak unuttuğu bir şey var ki o da bugün gittiği parti milliyetçi çizgiden çoktan uzaklaşmış, terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu saklamayanlarla işbirliği yapan bir parti haline gelmesine rağmen hala milliyetçilikten söz ediyorlar. Biz vatan dedikçe, millet dedikçe, bayrak dedikçe onlar birilerine özgürlük dediler. Ülkeyi eyaletlere bölme projesini dillendirenlere destek verdiler. 5 yılda bir seçim zamanı geldiği bu topraklara yine gelip sizlerin desteğini isteyenlere elbette bu kentin insanı 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir” diyerek beçin halkından  destek istedi.
“SORUNLARINIZI BİLİYORUZ. ÇÖZÜM İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

AdminAdmin