GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-02-2023 15:20

Yatağan Belediyesi’nden Hatay’a 3000 Metrekarelik Çadır Kent

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün depremin hemen ardından Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Hatay’ın Hassa ilçesini, “Kardeş Şehir” ilan edip, çadır kenti kurulması için talimat verdi.

Yatağan Belediyesi’nden Hatay’a 3000 Metrekarelik Çadır Kent

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, çok kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaşarak seyyar tuvalet ve banyo, mutfak, aş evi gibi ihtiyaçların da karşılanabileceği 3.000 metrekarelik kapalı alana sahip zemin platformlu kışlık çadır kurarak, Hassa’lı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çadırın kurulma çalışmalarının tamamlanması üzerine, bölgeyi yeniden ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, muhtarlar ve yöre halkıyla bir araya geldi.

Başkan Toksöz, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileyerek, yaralı kurtulanlara acil şifalar diledi.

Hassa’yı “Kardeş Şehir” ilan ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Hassa’nın yaralarının sarılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizerek, “Devlet-Millet el ele, tüm yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Mahalle muhtarları ve yöre halkı ise, 1100 kilometre uzaklıktan gelerek, kendilerine ellerini uzatan başta Yatağan Belediyesine, Başkan Mustafa Toksöz’e ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

​​​​​​​

AdminAdmin