SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 26-08-2023 18:40   Güncelleme : 26-08-2023 18:41

SEYDİKEMER UNUTULMAZ BİR ŞÖLENE İMZA ATTI

SEYDİKEMER UNUTULMAZ BİR ŞÖLENE İMZA ATTI

SEYDİKEMER UNUTULMAZ BİR ŞÖLENE İMZA ATTI

SEKİ’DE FESTİVAL HAVASI YAŞANIYOR

Seydikemer Belediyesi tarafından 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinlikleri ikinci gününde de dolu dolu geçti. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, cirit gösterileri sırasında ata bindi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliklerde vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Seydikemer’in Seki Mahallesi’nde düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatıyor. Etkinliklerin 2’nci gününde de dopdolu içeriği ve farklı gösterilerle katılımcılara eşsiz bir gün yaşama fırsatı buldu. 

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ÇOCUKLARA HEDİYE

Seki Çayırına kurulan şişme oyun gurubuyla doyasıya eğlenen çocuklar, palyaço gösterileriyle de unutulmaz bir gün yaşadı. Muğla’dan gelen Hayalhane ekibinin tiyatro, Hacivat ve Karagöz ile Aşuk ve Maşuk oyununu izleyen çocuklar, zaman zaman kahkahalarıyla Seki Çayırını şenlendirdi. Yatağan Bencik Ok Takımının da yer aldığı programda ok atma gösterisi sunulurken, Manisa’dan gelen cirit takımı da cirit gösterisi sunarak görsel bir şölen yaşattı. Çocukların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, programda çocuklara çeşitli hediyeler verirken, pamuk şekeri ile patlamış mısır ikramında bulundu.

 

 

meliha demirelmeliha demirel