MARMARİS
Giriş Tarihi : 20-02-2023 03:38

Marmaris 'El Ele, Hep Birlikte' Dayanışma Merkezi Açıldı

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından ilçeye gelen depremzede misafirleri için hazırladığı dayanışma merkezini açtı.

Marmaris 'El Ele, Hep Birlikte' Dayanışma Merkezi Açıldı

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedelere daha kolay ve rahat biçimde ulaştırılabilmesi için ‘El Ele, Birlikte' dayanışma merkezi açtı. 4 büyük çadırdan oluşan ve mağaza konseptiyle hazırlanan merkez Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nun bahçesinde kuruldu. Kadın, erkek, çocuklar için ayrı ayrı dizayn edilen merkez hizmete girdi.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın ziyaret ettiği dayanışma merkezinde görevlilerle görüşüp bilgi aldılar.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay: ‘’İlçemize gelen depremzede misafirlerimiz için hazırladığımız 'El Ele, Hep Birlikte' dayanışma merkezimizi Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu'nun bahçesinde hizmete açtık. Taleplerin çok daha rahat ve kolay şekilde karşılandığı merkezimiz her gün misafirlerimize hizmet verecek. El ele, hep birlikte bu zor günleri atlatacağız.’’ dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin