SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 26-08-2023 11:42

SEYDİKEMER’DE AHMET ŞAFAK RÜZGARI ESTİ

SEYDİKEMER’DE AHMET ŞAFAK RÜZGARI ESTİ

SEYDİKEMER’DE AHMET ŞAFAK RÜZGARI ESTİ

AHMET ŞAFAK SEVİLEN ŞARKILARINI SEYDİKEMER'DE SESLENDİRDİ

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri'nin ilk gününde sahne alan ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, sevilen şarkılarıyla Seydikemerlileri adeta coşturdu.

Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli himayelerinde Seki Çayırında bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri gün boyu dopdolu bir program eşliğinde gerçekleştirildi. Program kapsamında verilen Halk Konseri öncesi vatandaşlar Seki Çayırını doldurdu. Konser programına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Meclis Üyeleri muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser yöresel sanatçı Çiğdem Gül'ün sahne almasıyla başladı. Bir birinden güzel türküleri seslendiren Çiğdem Gül’e vatandaşlar da danslarıyla eşlik etti. Çiğdem Gül konserinin ardından sevilen sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, en güzel şarkılarını Seydikemerliler için seslendirdi. Ahmet Şafak konseri ile şenlik coşkusu adeta doruğa çıktı. Sanatçı Ahmet Şafak sevilen şarkılarını Seydikemerliler ile birlikte hep bir ağızdan söyledi. Konseri izlemeye gelen yüzlerce kişi uzun süre hafızalardan silinmeyecek, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Sahneden inerek vatandaşlarla içiçe şarkılarını seslendiren Ahmet Şafak, konser sırasında yaptığı konuşmada; “Türk milleti olarak tarihten bu yana bütün felaket zamanlarında buluşmayı, birleşmeyi, dünyanı kıskandığı birlik ve beraberliği gerçekleştirmeyi başardık. Karşımda güzide bir topluluk var. Sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Önder Başkana çok teşekkür ediyorum. Beni sizlerle buluşturan o güzel daveti yaptı. Sevgili, kıymetli, genç, dinamik, çalışkan Başkanımız. Başkanımızın gönlü bir. Bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Konser sonunda sahneye çıkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Çiğdem Gül ve Ahmet Şafak’a çiçek takdiminde bulundu. Başkan Akdenizli meydanı dolduran kalabalığa seslenerek; “Bizden memleket olur diyen, sözlerin üstadı ilçemize hoşgeldiniz. 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinliğimizin ilk gününde şunu görüyorumki ciddi anlamda bir şölene dönüştürdük. Size söz veriyorum inşallah en kısa zamanda tekrarını yapacağız” dedi.

 

AdminAdmin